Business Management

Het Enterprise of Things beveiligen

Provided by BlackBerry

Category Business Management

Type White Paper

Length 21

Publish Date January 23 2018

Date posted January 23 2018

Overview

Het is moeilijk om de grootheid van de veranderingen die plaatsgevonden hebben in het IT landschap van het laatste decennium te overdrijven, maar deze verbleken in vergelijking met wat nog te komen staat. Het overwelmende, positieve impact van de uitvinding en de massale proliferatie van smartphones en tablets hebben ook de chaotische periode gedreven die ervoor zorgde dat IT management zichzelf snel moest ontwikkelen om de nieuwe standaard van BYOD-gedreven endpoint security management en cloud services bij te houden. En net toen we begonnen te denken dat we de endpoint challenge sterk in de hand hadden, kwam de Internet of Things opzetten, die een hele lijst nieuwe security en management uitdagingen binnen IT met zich meebrengt.

Recommended for You

phil-muncaster

How a Washington crackdown on Huawei could backfire for everyone

Phil Muncaster reports on China and beyond

dan2

5G is over-hyped and expectations need reining in

Dan Swinhoe casts a critical eye on the future

keri-allan

What can we learn from tech initiatives in the Middle East?

Keri Allan looks at the latest trends and technologies

Our Case Studies

IDG Connect delivers full creative solutions to meet all your demand generatlon needs. These cover the full scope of options, from customized content and lead delivery through to fully integrated campaigns.

images

Our Marketing Research

Our in-house analyst and editorial team create a range of insights for the global marketing community. These look at IT buying preferences, the latest soclal media trends and other zeitgeist topics.

images

Poll

Should the government regulate Artificial Intelligence?